Víte, že můžete vařit se špičkovými technologiemi, jaké používají kuchaři po celém světě? Znáte spotřebiče Gaggenau, nebo už je máte doma a rádi byste se zdokonalili v jejich obsluze a naučili se využívat jejich funkce naplno?

Rádi vám prozradíme, jak připravit kulinářský zážitek, který ohromí všechny hosty. Pod vedením šéfkuchaře Milana Hořejše si v malé skupince předvedeme, jak jednoduše připravit několik vynikajících pokrmů pomocí spotřebičů Gaggenau a jejich jedinečných funkcí. Zjistíte, jak jednoduše připravit v páře dokonale křehkou a šťavnatou rybu metodou sous-vide, ukážeme si jak připravit dokonalý hovězí ořech take metodou sous-vide. A kromě dalších pokrmů menu zakončíme přípravou krému sabayone s lesním ovocem zapečeným v troubě. Zájemci se mohou do přípravy i aktivně zapojit nebo se můžete jen dívat, bavit se a ochutnávat.

Prohlédněte si, vyzkoušejte a ochutnejte, čím spotřebiče Gaggenau přesvědčují stále více i ty nejnáročnější zákazníky.

Na co se můžete těšit:

  • Domácí Radlické houstičky.
  • Bílá ryba na páře se sous vide feniklem s pomerančovou šťávou a wasabi puré.
  • Grilovaní hovězí ořech sous vide s mačkanými rate brambory s petrželkou a pažitkovým demi glacem.
  • Krůtí prsa upravená kombinovanou metodou pečení pára s cukrovými lusky a bylinkovým máslem.
  • Sabayone s lesním ovocem.

Menu se obměňuje a pokrmy se mohou v závislosti na sezóně lišit.

Výběr termínu

6. 3. 2020

Pátek, 19:00
Volná místa: 5 Rezervovat

18. 3. 2020

Sobota, 11:00
Plně obsazeno Upozornit na volné místo

21. 3. 2020

Středa, 18:30
Volná místa: 7 Rezervovat

Foto z kurzu